Tietosuojakäytäntö

Voimassa alkaen: 25.8.2023

Johdanto

Tervetuloa! Vakuutuskuntoon.fi / Mikkonen Invest Oy (Y-tunnus: 2910511-3) & Consulting Tihinen Oy (Y-tunnus: 2865289-5) sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi ja varmistamaan henkilötietojesi turvallisuuden. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, miten keräämme, käytämme, jaamme ja suojelemme tietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme, joka on rakennettu Webflow'lla, ja kun harjoitamme markkinointitoimintaa käyttäen Pipedrivea. Lisäksi käytämme Google Analyticsia auttamaan meitä ymmärtämään, miten kävijät vuorovaikuttavat verkkosivustomme kanssa.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ymmärtääksesi, miten käsittelemme tietojasi. Käyttämällä verkkosivustoamme tai vuorovaikutuksessa kanssamme Pipedrive:n kautta, suostut tämän tietosuojakäytännön kuvattuihin käytäntöihin.

Keräämämme tiedot

Antamasi tiedot: Kun vuorovaikutat kanssamme, kuten täyttämällä lomakkeita verkkosivustollamme, otat meihin yhteyttä tai rekisteröidyt uutiskirjeisiimme tai palveluihimme, saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kaikki muut tiedot, jotka päätät antaa.

Automatisoidusti kerätyt tiedot: Käytämme Google Analyticsia kerätäksemme tietoja vierailustasi verkkosivustollamme, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, käyttöjärjestelmäsi, viittaavan lähteen, vierailusi keston ja sivut, joita katsot. Nämä tiedot auttavat meitä analysoimaan verkkosivustomme suorituskykyä ja parantamaan käyttökokemustasi.

Tiedot Pipedrivesta: Kun vuorovaikutat kanssamme Pipedrive:n kautta, voimme kerätä ja käsitellä tietoja markkinointi- ja viestintätoimintaamme liittyen, kuten vuorovaikutuksesi sähköpostiemme tai verkkosivustomme sisällön kanssa.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Palveluiden tarjoaminen: Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi, tarjotaksemme pyytämiäsi palveluita ja lähettääksemme sinulle tietoa tarjonnastamme.

Analytiikka: Käytämme Google Analyticsia verkkosivustoliikenteen ja käyttäjäkäyttäytymisen analysointiin, mikä auttaa meitä parantamaan verkkosivustomme sisältöä ja toiminnallisuutta.

Markkinointi: Käytämme Pipedrivea markkinointitoimintamme hallintaan, mukaan lukien mainosmateriaalien lähettäminen ja markkinointikampanjoidemme tehokkuuden seuraaminen.

Lainmukaisuus: Voimme käyttää tietojasi lain vaatimusten noudattamiseen, riitojen ratkaisemiseen ja sopimustemme täytäntöönpanoon.

Tietojen jakaminen

Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kuitenkin voimme jakaa tietojasi luotettaville kolmansille osapuolille seuraavissa tilanteissa:

Palveluntarjoajat: Voimme jakaa tietojasi palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä verkkosivuston hallinnassa, analytiikassa ja markkinoinnissa.

Lainmukaisuus: Voimme paljastaa tietojasi, kun se on vaadittu laissa, tuomioistuimen päätöksellä tai viranomaissäännöksellä.

Oikeutesi

Sinulla on useita oikeuksia henkilötietojesi suhteen, mukaan lukien oikeus:

Päästä tietoihisi: Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, joita säilytämme sinusta.

Korjata tietosi: Voit päivittää tai korjata henkilötietosi, jos ne ovat virheellisiä.

Peruuttaa suostumuksesi: Voit peruuttaa suostumuksesi tiettyihin käsittelytoimenpiteisiin milloin tahansa.

Kieltäytyä: Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestintää meiltä noudattamalla sähköpostiemme ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

Tietoturva

Käytämme kohtuullisia toimenpiteitä suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, paljastumiselta tai muutoksilta. Emme kuitenkaan voi taata absoluuttista tietoturvaa internetin tai sähköisen tallennuksen yli.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain toimintatapojemme muuttuessa tai muiden toiminnallisten, oikeudellisten tai sääntelyyn liittyvien syiden vuoksi. Tarkista tämä sivu säännöllisesti viimeisimpien tietojen saamiseksi tietosuojakäytännöistämme.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojenkäsittelykäytännöistämme, ota yhteyttä meihin osoitteessa joonas.mikkonen@pohjola.fi

Käyttämällä verkkosivustoamme tai vuorovaikuttelemalla kanssamme Pipedrive:n kautta vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi tämän tietosuojakäytännön ja suostut sen ehtoihin.

Mikkonen Invest Oy

Y-tunnus 2910511-3

040 639 0909

Urho Kekkosen Katu 5b, 00100 Helsinki

joonas.mikkonen@pohjola.fi

www.vakuutuskuntoon.fi

Consulting Tihinen Oy

Y-tunnus: 2865289-5

040 411 6891

Eestinkallio 2 B, 02280 Espoo

jaakko.marjetta@pohjola.fi

www.vakuutuskuntoon.fi

Viimeksi päivitetty: 25.8.2023

Kattavia vakuutusratkaisuja
sähköautoilijoiden tarpeisiin

Sähköauton kaskovakuutus, eli valintasi mukaan joko Superkasko tai Kevytkasko, antaa turvaa muun muassa kolarin aiheuttamien akustovahinkojen ja hinauksen varalle.

Lisäksi sähköauton kasko korvaa esimerkiksi varkauksia ja palovahinkoja. Sekä Super- että Kevytkasko korvaavat aina myös sähköauton latauskaapelille aiheutuneita vahinkoja.

Pyydä tarjous

Sähköautoihin erikoistuneet korjaamokumppanit apunasi

Voit viedä sähköautosi suoraan korjaukseen kumppanikorjaamollemme, joka on erikoistunut sähköautojen korjaukseen. Kumppanimme hoitaa korjauksen lisäksi vahinkoilmoituksen puolestasi.

Pyydä tarjous

Vahinkoapu auttaa
kun jotain sattuu

Pohjola Vahinkoavun kautta teet vahinkoilmoituksen kätevästi, myös muiden pankkien verkkotunnuksilla

Pyydä tarjous

Haluatko tietää jotain automerkkisi vakuuttamisesta?
Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.